Examene

BACALAUREAT 2023

Important:

Examenul s-a terminat!

Baftă!

ANUNȚ

CONTESTAȚII

În conformitate cu prevederile din Anexa la O.M.E. nr. 5242/31.08.2022 privind organizarea și desfășurarea examenului național de bacalaureat - 2023,  cererile de contestații la probele scrise se depun în data de 03 iulie 2023,între orele 12.00-18.00, în format letric, la centrul de examen la care au fost susținute probele scrise sau se transmit prin mijloace electronice la adresa de e-mail a centrului de examen:   Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza .

Dacă cererea este trimisă prin e-mail, trebuie însoțită de o copie a cărții de identitate și un număr de telefon, la care trebuie să confirmați trimiterea cererii.

La depunerea unei contestații la Centrul de Examen, trebuie să aveți asupra voastră cartea de identitate.

Modelul cererii pentru depunerea contestației este afișat la avizierul centrului de examen, pe site-ul unității de învățământ desemnate centru de examen, respectiv pe site-ul Inspectoratului Școlar Județean Ialomița: www.isjialomita.ro

Președinte C.E.,

Prof. Velicu Laurențiu

 

 Repartizarea pe sali -proba E.d)

Repartizarea pe sali -proba E.c)

Repartizarea pe sali -proba E.a)

 

Important:

Intrarea în săli este permisă între orele 7:30-8:30. Candidații trebuie să aibă asupra lor, obligatoriu, cartea de identitate. Sala de bagaje este în laboratorul de chimie. În sala de examen se intră doar cu ustensile de scris (cu cerneală sau pastă albastră), CI și eventual o sticlă cu apă.

Nu întârziați!!!

SUCCES!

 

 -Simulare Bacalaureat 2023-

             Raport statistic 

EVALUARE NAȚIONALĂ 2023

                  -Simulare-

             Raport statistic