La Vaccin

#ROVACCINARE

 

 

Dragi elevi și părinți,  

Luni, 1.03.2021, din nou online.

Joi, 25.02.2021, toți elevii vor veni la școală.                                                            

1. Intrarea în școală se face între orele 7:30 și 8:00.

2. La intrarea în școală elevii trebuie să poarte obligatoriu măști și să aibă, eventual, asupra lor alte materiale proprii pentru păstrarea igienei personale (servețele umede , de exemplu...)

Vă așteptăm cu drag!

S-avem zile bune și sănătoase!!!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Pentru anul şcolar 2020-2021 Clasa a IX-a la CNGM

Colegiul Naţional "Grigore Moisil" Urziceni oferă locuri în 6 clase a IX-a de liceu teoretic:

1. Profil real, Specializarea Matematică-Informatică, intensiv Informatică - 1 clasă (28 elevi) - Cod 106

2. Profil real, Specializarea Matematică-Informatică - 1 clasă (28 elevi) - Cod 106

3+4. Profil real, Specializarea Ştiinţe ale Naturii - 2 clase (56 elevi) - Cod 107

5. Profil uman, Specializarea Ştiinţe Sociale, intensiv Limba engleză - 1 clasă (28 elevi) - Cod 108

6. Profil uman, Specializarea Filologie, intensiv Limba franceză - 1 clasă (28 elevi) - Cod 105

Le urăm succes elevilor ce candidează la un loc in colegiul nostru și îi întâmpinăm cu toate condițiile și experiența necesare unui învățământ de calitate !

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dragi elevi și părinți,                                                                 Clasa a V-a la CNGM Urziceni

Colegiul Naţional "Grigore Moisil" vă așteaptă să îi urmați cursurile începând din clasa a V-a !

Înscrieți-vă chiar acum și veți fi elevi într-o școală cu tradiție ce promovează un învățământ modern, de calitate, sub îndrumarea unor profesori competenți, beneficiind de o dotare materială de invidiat.

 

Înscrierea elevilor în clasa a V-a la Colegiul Național ”Grigore Moisil” se poate face și online, până pe data de 12 iunie 2020.

Descărcați și completați Cererea atașată aici și trimiteți-o scanată, împreună cu copia Certificatului de naștere al elevului și copia Cărții de identitate a unuia dintre părinți pe adresa de email a colegiului: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

Vă așteptăm!

cngm

"Şcoala nu este bună azi, dacă ieri nu s-a gândit la mâine!..."

Grigore Moisil      

Prin angajare, înaltă calitate şi performanţă în oferirea serviciilor educaţionale, prin comunicarea deschisă, permanentă cu partenerii educaţionali şi sociali, prin formare continuă şi prin adaptarea la cerinţele învăţământului modern, la nivel naţional şi european, Colegiul Naţional „Grigore Moisil”  din Urziceni reprezintă un mediu democratic şi creativ de dezvoltare pentru toţi şi pentru fiecare.

 

Citeşte mai mult...

grigore_moisil 

Grigore Moisil

Există personalităţi creatoare, mereu deschizătoare de drumuri în domeniile asupra cărora se apleacă, mistuiţi de pasiune şi setea de cunoaştere.

       Cu siguranţă, Grigore C. Moisil (1906 – 1973) aparţine galeriei acestor spirite ilustre, care înnobilează Panteonul gândirii româneşti.

Viaţa sa, dedicată matematicii şi informaticii, l-a consacrat ca un extraordinar om de ştiinţă şi profesor, reputatul savant român fiind invitat să-şi expună lucrările în cele mai prestigioase centre ştiinţifice de pe toate meridianele lumii. Membru al Academiei Române, al Academiei din Bologna şi al Institutului Internaţional de Filosofie, fondator al şcolii româneşti de algebră a logicii şi de teoria algebrică a mecanismelor automate, precum şi al studiilor de logică polivalentă şi logică nuanţată, care au stat la baza realizării primelor calculatoare româneşti, Grigore Moisil are meritul de a fi contribuit decisiv la dezvoltarea informaticii în România şi la formarea primelor generaţii de informaticieni, fiind distins şi cu onorantul Computer Pioneer Award, oferit de IEEE Computer Society.

Citeşte mai mult...

Calendar

mai 2021
lmmjvsd
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Suntem la zi

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player